BEL ONS OP

+32(0)51 69 67 25

AANBOD

Onze ervaring en perfecte service

Capaciteit van 1m³ tot 85m³

Voor al uw activiteiten, waarbij het koelen en/of vriezen van dranken en catering vereist is, staan wij graag tot uw dienst met onze vloot koel- en vrieswagens.

Onze voertuigen zijn uitgerust met elektromotoren op 220V of 380 V of dieselmotoren.
Uiteraard hebben alle voertuigen voldoende koel- en/of vriescapaciteit.

Chauffeurs met rijbewijs B

Chauffeurs met rijbewijs B kunnen wij ons een koel-en vriesbestelwagen huren. Huren kan vanaf 1 dag tot verschillende maanden. 

Nieuw: voorkoelen van dranken

Uw dranken kunnen rechtstreeks worden aangeleverd op ons bedrijf in de buurt van Roeselare, waar wij beschikken over een heftruck en koelcel. Uiteraard kunnen wij deze dranken ook zelf afhalen en bij ons ter plaatse reeds voorkoelen. Nadien brengen wij deze op het gepaste moment en met de gepaste wagen op uw feest. Ook verhuren wij plastieken kratten die geschikt zijn voor levensmiddelen en die perfect stapelbaar zijn. Deze kratten zijn steeds gereinigd en netjes gestapeld.

Daarbij kunnen wij ook wegwerp plastiek paletten of H1 palet leveren. Op iedere wagen kunnen wij PVC rekken voorzien en eventueel leveren wij volgens uw wens een geschikte trap, zodat u in alle veiligheid de wagen kan gebruiken. Voor alle dringende temperatuur gecontroleerde transporten, nationaal en internationaal bieden wij u graag onze diensten aan.

Onze service staat 7/7 ter beschikking.

Temperatuurregistratie

De gewenste temperatuur kan eenvoudig worden ingesteld en ieder voertuig beschikt over een temperatuurregistratie volgens de HACCP normen (=voedselveiligheid). 

Capaciteit

Onze kleinste wagens hebben een capaciteit van +/- 1 m³, maar ook wagens van 10, 14, 16, 20, 45 en zelfs 85 m³ kan u bij ons huren. Dit voor zowel korte of langere periodes.  

Aan huis geleverd

Wij brengen de wagens bij u ter plaatse op het moment dat u dit verkiest. Uiteraard worden onze wagens steeds proper en netjes afgeleverd.

2 temperaturen

Een paar van onze wagens zijn zelfs uitgerust met twee compartimenten, waarbij we zowel diepvries als vers op één en dezelfde wagen kunnen aanbieden.

Een passende oplossing voor de perfecte koeling op gelijk welk event of gelegenheid